Service

Att du håller din mät- och testutrustning kalibrerad och i bra skick är ju en förutsättning för att du ska få ut mesta möjliga av din investering, så du som är på väg att köpa eller redan har en utrusting undrar säkert hur vår serviceorganisation ser ut.

Service av klimatkammare

Vi utför förebyggande och avhjälpande service på klimatkammare av vårt eget märke Thermotron till konkurrenskraftiga priser och våra kunniga servicetekniker har också lång erfarenhet av de flesta andra märken på marknaden, som tex Hereaus Vötsch, Weiss, CTS, ACS, Brabender mfl.

Service av vibrationsprovningsutrustning

Lång erfarenhet och välutbildade servicetekniker från Proxitron och vår samarbetspartner CVMS Ltd gör att vi underhålla vibrationsprovningsutrustning av alla märken, Thermotron, LDS, Ling Electronics, Tira, Derritron mfl

Elsäkerhetstestare, EMC testutrustning och andra instrument

Vi erbjuder reparationsservice och kalibrering av alla mät- och testutrustningar vi säljer, i egen regi eller i samarbete med våra leverantörer beroende på vilket som är mest kostnadseffektivt för dig som kund.

Certifierad servicepartner

Vår organisation är ISO 17020 (C) ackrediterad för kylservice av SWEDAC och vårt kvalitets- och miljöstyrningssystem är certifierat av enligt ISO 9001 och ISO 14001. Därför är det tryggt att välja oss som servicepartner.

sv_SE