Proxitrons logotyp

EMField Generator – Ett nytt sätt att utföra immunitetsmätning

Under årtionden har immunitetsmätningar utförts med hjälp av skrymmande effektförstärkare. Från ETS-Lindgren kan vi nu erbjuda en ny produkt. Nya EMField Generator är en revolutionerande lösning som integrerar separata komponenter till ett kompakt, mobilt och extremt effektivt testverktyg. ”Vi har utmanat det traditionella antagandet att leverera högre fältstyrka kräver mer effekt”, säger Bryan Sayler, Senior Vice President för ETS-Lindgren. ”För labb som vill testa från 1 GHz till 6 GHz ger EMField Generator en mycket effektiv och bärbar lösning till den traditionella test setup såsom förstärkare och antennkonfiguration” sade Sayler.

EMField Generator är en unik, integrerad lösning som kombinerar förstärkare, riktkopplare, effektmätare och antenn i en anmärkningsvärd förenklad design. Nästintill all genererad effekt omvandlas till användbar fältstyrka. Med EMField Generator kommer användarna nu ha en komplett lösning med minimal förlust av RF-effekt, låg installationskostnad, mindre kablage och minskade kalibreringskostnader. Nu är det lätt att få mer fält med mindre effekt!

EMField Generator är en av många nya produktinnovationer från ETS-Lindgren. ETS-Lindgren fortsätter att leverera produkter med banbrytande prestanda för yrkesverksamma inom EMC och RF. För mer information, gå till www.emfieldgenerator.com

EMField1